Про відзначення у Комунальному закладі «Гришівський ліцей» Всесвітнього Дня Землі

22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.
22 квітня 1970 року у США, в Нью-Йорку, студенти, школярі та їхні вчителі вперше організували національний День Землі, запропонувавши зазирнути вглиб екологічних проблем і разом пошукати їх вирішення. З 1990 року цей день проголошено міжнародним, а в Україні він відзначається з 1992 року. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на один день від використання автомобіля тощо. День Землі щорічно відзначається в 147 країнах.
Здобувачі освіти Комунального закладу «Гришівський ліцей»долучилися до святкування:
- учні 1-4 класів пройшли вікторину «День Землі»;
- учні 5-11 класів взяли участь у дистанційній вікторині «Що ти знаєш про Землю?»;
- переглянули відео до Всесвітнього Дня Землі;
- виготовили аплікацію «Планета Земля», та провели фото челенж під гаслом «Хай живе загальний мир у всьому світі»;
- - учні 8 класу провели відкриту годину спілкування «Земля – казкова планета, тільки потрібно її берегти»
Пам’ятаємо! Наша планета Земля – наш рідний дім, у якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас вдосталь можливостей і достатній простір для їх реалізації. Далеко не кожна планета наділена таким унікальним потенціалом і розташована в таких унікальних умовах, які дозволили б такий бурхливий розквіт життя і її форм на такому, здавалося б, обмеженому просторі, адже вона така одна у всьому всесвіті Ми зобов’язані зберегти її для нащадків!
/Files/images/94422207_636828380502492_1925856300369969152_n.jpg /Files/images/зображення_viber_2023-04-21_15-43-37-996.jpg /Files/images/1zemlya.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.