Про проведення випускного балу у дошкільному підрозділі

Випускний бал у дошкільному підрозділі Гришівського навчально-виховного комплексу
Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.
Гарно і урочисто пройшло прощання з дитсадком і у нашому закладі.
24 травня 2018 року наш дошкільний підрозділ приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців – майбутніх першокласників, яких у цьому році – 10.
Зусиллями педагогічного колективу та батьків випускників організовано цікаве, змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.
Випускників привітав з цим визначним днем Дар-Надеждинський сільський голова – Суєцький В. В., який приготував подарунки для майбутніх першокласників. А директор нашого закладу – Майборода Н. В. вручила пам'ятні дипломи про закінчення дошкільного підрозділу. Також дітей і батьків вітали заступник директора по дошкільному підрозділу – Даценко Ю. С., та перша вчителька – Куліш І. О. Від батьків привітання прозвучали з вуст мами випускниці – Берези Т. Г.
Наших таких дорослих діточок привітав один із батьків наших молодших вихованців – Нечай І. А., який вручив випускникам подарунки від своєї родини.
Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, наші любі діточки, а батькам ми бажаємо терпіння, міцних нервів і мудрості!

/Files/images/IMG-a0ec115c29205eb2b37de27cd9940a5c-V.jpg /Files/images/IMG-0069d6d9cba58b453c42f24ef26cefea-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.