Про проведення свята Останнього дзвоника

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Гришівському навчально-виховному комплексі. Гості свята Мельник Олександр Адамович (депутат обласної ради), Савчин Ганна Панасівна (методист районного відділу освіти Сахновщинської районної державної адміністрації) щиро привітали випускників та учнів закладу і висловили найкращі побажання.
Привітали школярів також директор закладу Майборода Н. В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Поставна Т. О. Вони підвели підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад та мистецьких конкурсів. Вручені Похвальні листи учням за високі досягнення у навчанні.
Традиційно звучали вітання на адресу учнів, учителів, класних керівників, батьків, прозвучали красиві вірші, пісні у виконанні учениці 3 класу Івашкевич Анни та учениці 9 класу Рясної Руслани, запальний танок у виконанні дівчаток 8-9 класів. І ось хвилююча мить: почесне право надати Останнього дзвоника дісталося найкращим учням: одинадцятикласнику Апончуку Олександру і першокласниці Рясній Віті. Завершилося свято піснею "Прощавай, школо" у виконанні учениці 9 класу Майстрової Юлії.
Вітаємо з початком веселих довгоочікуваних літніх канікул!

/Files/images/20180525_093841.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.