Про підсумки роботи пришкільного табору з денним перебуванням "Сонечко"

Літо – це золота пора, на яку з величезним захватом чекає дітвора. А побувати в таборі, добряче відпочити і набратися сил, щоб у новому навчальному році дати фору однокласникам, а у шкільному творі на звичну тему «Як я провів літні канікули» написати найяскравіші враження, чи не найпотаємніше бажання кожної дитини?!
Щороку адміністрація, трудовий колектив Гришівського навчально-виховного комплексу разом із виконкомом Дар-Надеждинської сільської ради та депутатом Харківської обласної ради Мельником О. А. організовують пришкільний табір «Сонечко», який привітно зустрічає вихованців закладу. А із 2015 року на базі нього ще й функціонує мовний табір «Англійська мова – мова дружби».
Найцікавіше для дітей у роботі мовного табору – гра «Traveling to English», метою та завданням якої було створити позитивну мотивацію до вивчення англійської мови, вчити дітей колективній справі та співпраці; розвивати інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності учнів; виховувати зацікавленість до вивчення англійської мови.

2018 рік не став винятком. З 29.05.2018 року 28 учнів 1-5 класів із захватом переступили поріг пришкільного табору. Та воно й не дивно, адже тут не потрібно сидіти на уроках, робити домашні завдання і вести щоденники. Вихователі Тритяк Н. П., ЧовганА. В., Мусієнко Ю. О., Куліш І. О. та спортивні інструктори СяброО.К. і Ткаченко В. А. відкрили для дітлахів цікавий світ ігор («My Name is and I like to…», «Family», «The ABC party», «Travelling to English»), тренінгів («Настрій і почуття», «Наука спілкування»), вікторин («У здоровому тілі – здоровий дух»), квестів («У пошуках скарбів», «Сторінками історії»), майстер-класів зі складання фанфіків та буктрейлерів.

Працівники особливу увагу приділяли проведенню виховної роботи з дітьми під час відпочинку та оздоровлення, спрямованої на розвиток духовності, національної свідомості, відродження національних обрядів, звичаїв і традицій, залучення школярів до занять спортом і, звичайно, пропаганду здорового способу життя.
Найяскравішим епізодом перебування в таборі стала поїздка 8 червня 2018 року до краєзнавчого музею міста Краснограда.
Із захопленням слухали учні розповідь екскурсовода про природу Слобожанщини та Красноградщини, захоплювалися виробами майстрів художньої вишивки та картинами земляків-художників. Цікавим виявилося відвідування старовинної української хатини з рушниками, образами, справжньою діючою піччю, речами повсякденного вжитку. Діти побачили щойно відреставрований млин, перші трактори та автомобілі. Захопленню не було меж! Втомлені та радісні, обговорюючи побачене, сповнені позитивних емоцій повернулися вони додому.
Під час перебування у пришкільному таборі «Сонечко» та літньому мовному таборі «Англійська мова – мова дружби» діти отримали заряд позитивних емоцій та нові знання.
Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.