Про роботу літнього мовного табору "Англійська мова - мова дружби"

Цей день ми розпочали з гри «Traveling to English». Метою та завданням якої було створити позитивну мотивацію до вивчення англійської мови, вчити дітей колективній справі та співпраці; розвивати інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності учнів; виховувати зацікавленість до вивчення англійської мови.
Спочатку всі учні уявили себе пасажирами потягів, які рушають у подорож до англомовної країни. Кожна група учнів зайняла свій поїзд, який зупиняється на різних станціях. Діти самі обирали розпізнавальні знаки для себе, але в кожній групі був машиніст «driver», який проводив свою групу по станціях. Для того, щоб поїзди «не потрапляли в аварійні ситуації» на своєму шляху, кожна група отримала маршрутний лист «train table», в якому було вказано маршрут кожного поїзда, назви станцій та порядок руху. В ньому також вказано час зупинки, кількість отриманих балів.
Під час цієї гри діти переглядали пізнавальні мультфільми англійською мовою, складали пазли, розгадували загадки, складали діалоги на задану тему, розшифровували слова.
Потім учні грали у гру «Happy English Alphabet for children» метою та завданням якої було повторити англійську абетку. Вони співали пісеньки про абетку, ділилися на команди та називали слова на букви англійського алфавіту.
Діти отримали заряд позитивних емоцій та нові знання.
Керівник мовного табору Сябро Я. В.

/Files/images/IMG_20180614_114603.jpg /Files/images/IMG_20180606_133555.jpg/Files/images/IMG_20180529_102335.jpg /Files/images/IMG_20180531_120752.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.